Knight Online Serverların Kronolojik Birleşme Listesi (GÜNCEL) - Mukmir

23 Mart 2023 Perşembe

Knight Online Serverların Kronolojik Birleşme Listesi (GÜNCEL)

 Herkese merhabalar değerli okurlar geçtiğimiz günlerde knight online'da arka arkaya yapılan server birleştirmeleri ile birlikte yine yayında sıkça sorulan şu server nereye gitti bu server hangi serverla birleşti soruları artmaya başladı. Bunun üzerine Knight Online Sunucuların Kronolojik Sıralaması üzerine bir yazı hazırlayalım dedim. Knight Online Server Birleşme Sıralaması : 

Knight Online Efsanesi Ares Tarih Oldu! : 

Son birleşme ile birlikte Ares Diez ve Gordion gibi 3 efsane server birleşmesi ile birlikte artık knight online tozlu tarihinin yaprakları arasında yerini aldı. Yazıda kullandığım fotoğraf ve ve birleşme bilgilerini knight online forumunda moderator olan IBlackWicked nickli arkadaşımızın konusundan faydalandım kendisine teşekkürler ve saygılar. 3 Server birleşmesi ile birlikte server adı Oreads oldu ve Ares Diez Gordion 3lüsü birleştirilmiş oldu. Bu serverların kronolojik birleşmesi ise şu şekilde : 

Ares : Athena(eski Ares + Kronos)+Attila(eski Manes+Pathos+Gırakon)

Diez : Resurrection(eski Diez+Cypher+eski Olympia)+Ephesus(Beramus+Ronark+eski Akara)

Gordion : Atlantis(Xigenon+Logos+eski Edana)+Anatolia(Carnac West+Carnac East+Ionia)

Oreads : Ares+Diez+Gordion

Knight Online Ares Diez Gordion Server Birleşmesi
Knight Online Ares Diez Gordion Server Birleşmesi

Knight Online Bahtsız Bedevi Olympia Server Birleşmesi:

Olympia açıldığı tarihten çok kısa bir süre sonra Manes ve Akara serverının açılmasıyla daha ilk yılını görmeden patlayan bir server olmuştu. Daha 1 yıl bile olmadan batınca server sanki bir karadeliğe dönüştü ve birleştiği serverları yutmaya başladı :) Ne kadar kötü bir geçmişi olsa da serverda ilk +9 EE basarak knight online camiasında tanınmamı sağlayan server olması tatlı bir hatıra olarak aklımızda :) Son Rosetta birleşiminden sonra Minark adını alarak Olympia Serverı da tarih oldu.
Rosetta : Europa(Helios+Titan+EUKO(Troya,Callisto, eski Rosetta, eski Europa)+Edana(Orion+Gaia(Asgard+Piana+eski Gaia)+Midgar (not : amk yaz yaz bitmedi bu ne be)
Olmympia: Olympia+Akara+Manes
Minark : Rosetta + Olympia
Knight Online Olympia Rosetta Sever Birleşmesi
Knight Online Olympia Rosetta Sever Birleşmesi

Knight Online Steam Server Birleşmesi :

Knight Online Steam serverında da birleşme gerçekleşti ve artık Steam'de tek bir server kaldı. Birleşmenin ardından büyük problemler yaşayan server şuan yaşadığı bu zor günleri toparlamaya çalışıyor.

Zion : Cypher + Pathos + Hellsgarem

Knight Online En Yaratıcı Server Birleşmesi Drayds : 

Knight Online eski yeni server birleşmesi olarak değerlendirdiğimiz bu birleşme ile pabucu dama atılan 3 yeni server birleştirildi ve adına da Drayds dendi. Altar Vega Sirius 3lüsü ilk sunucu birleşmesi ile oyuncular arasında heyecanla karşılansa da şuan sönmüş bir hype diyebiliriz. Birleşmenin ardından birkaç defa girip oynadım çok fazla itemli oyuncu olsa da pk fena değildi. Zaten yakında detaylı girip inceleyerek tüm birleşen serverları da inceleyeceğim. Drayds birleşme geçmişi : 
Drayds : Altar+Vega+Sirius

knight online dryads server birleşmesi
knight online dryads server birleşmesi

Knight Online YIKILMAYAN Kalesi DESTAN Serverı :

Knight Online yeni serverlar haricinde birleşme yaşamayan tek server Destan serverı. Zamanında rosetta ve destan birleştirmeleri falan yakıştırılsa da bir destan fanatiği olarak toz konduramazdım canım eski serverıma. Şuan Destan'da oynamıyorum ama benim en güzel yıllarım bu serverda geçti. Evet Knight Online Serverların Kronolojik Birleşme Listesi yazımız sona erdi. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz. 
Knight Online Efsane Server DESTAN
Knight Online Efsane Server DESTAN

3 comments:

müthiş açıklamışsın kendi yorumunla teşekkürler

teşekkür ederim dostum yorumun için beğenmene sevindim

Knıghta 2007 de başladım dönem dönem oynadım ama uzun dönemler , tekrar başlayayım dedim hevesim kursağımda kaldı bütün serwerler birbirine girmiş çoğu serwerde hala çarlarım duruyor ama oyun yalan olmuş

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.