Knight Online Pazar Dolandırıcılıkları Bitiyor !!! - Mukmir

30 Aralık 2022 Cuma

Knight Online Pazar Dolandırıcılıkları Bitiyor !!!

 Herkese iyi günler bu gün knight online davranış kuralları değişmesinin üzerine pazar dolandırıcılıkları ile ilgili gelen yeni cezalar ve bu cezaların açıklanması, hangi durumlarda kimleri şikayet edebilirsiniz gibi önemli detayları anladığım kadarıyla size aktarmaya çalışacağım.

knight online davranış kuralları
knight online davranış kuralları

Knight Online davranış kuralları değişti : 

Knight Online'da daha önce davranış kuralları arasında pazar dolandıcıları ve trade dolandırıcıları için bir ceza ve yaptırım yoktu. Canlı yayınlarda insanlar neden olmadığını sorduğunda gm ekibi dikkatli işlem yapın vs. diyordu... Ancak şimdi bu durum değişti ve oldukça açık bir şekilde kurallar ve cezai yaptırımları belirtildi. Davranış kuralları arasında aşağıya sizin için ekleyeceğim fotoğrafı inceleyerek hangi durumların cezası olduğuna göz atabilirsiniz : 

knight online davranış kuralları
knight online pazar dolandırıcılarına cezalar

Yukarıdaki fotoğrafa baktığınızda şu kuralların gayet net ve açık olduğunu görmüşsünüzdür : Artık Knight Online'da başka bir oyuncunun nicki ile dolandırıcılık yapmak, trade ile başka bir oyuncuyu dolandırmaya çalışmak, pazarda başka oyuncuları dolandırmaya çalışmak gibi suçlar açık bir şekilde şikayet edildiğinde cezası süresiz hesap kapatılan hesaplar üzerinde yapılacak inceleme ile o ip üzerinden girilen diğer karakterler ya da o telefona kayıtlı diğer charlar da banlanacağı belirtilmiştir. 

Knight Online Dolandırıcıları Nasıl Şikayet Edebilirsiniz : 

Bunu aranızda bilmeyen belki 3 5 kişi olabilir diye değinmeden geçmek istemedim. Knight Online'da suç teşkil eden bir durumu şikayet etmek için ekran görüntüsü veya video alarak ancak info bölümünden tarih göstererek (info bölümünden tarih göstermek için klavyede ki - tuşuna basabilirsiniz.) Knight Online cheat report bölümüne gönderebilirsiniz. Evet arkadaşlar knight online arada bir güzel şeyler yapıyor ve bu davranış kuralları değişikliği bence bunlardan birisi. Daha fazla Kngiht Online Rehber yazısı için lütfen tıklayın.

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.